Könyvtár
Tábori eredményhirdetés
  • Közzétéve:
  • 2015. július 30.
  • Szerző:

    Mentálcsavar

  • Hozzászólások:

    0

Egy kicsit megcsúsztunk ezzel is, dehát annyira jó volt a tábor, hogy nem akartuk megszakítani egy eredményhirdetéssel! 🙂

Eredmények kihirdetése következik

Szóval a IX. Mentálcsavar Táborban többféle területen is próbára tehették magukat a táborlakók, köztük két teljesen új területen is. Lássuk, hogy alakultak az eredmények!

Tábori túlélőtúra

Idén először szerveztünk ilyet és a résztvevők egybehangzó véleménye alapján kiválóan sikerült.
Két csapatban indultak a jelentkezők a kétórás éjszakai útra, mindkettőben (körülbelül) 5 fővel és (körülbelül) 1 felügyelővel. Mindezek alapján úgy találtuk, hogy a túra győztese (habár nem nyerésre ment a dolog, de azért mégiscsak) az utolsó pillanatban csatlakozó

Novák Anna

lett, aki rengeteget segített a csapatának, lelkesedése és figyelme pedig végig kitartott; gratulálunk neki!

Goblinpárbaj

Szintén idén először hirdettünk hasonlót. A program során a teljes tábor időtartama alatt a résztvevők kezdeti 5 goblinkártyája és 1 kitűzője mellé egymástól és a szervezőktől szerezhettek további pontokat, melyek alapján végül megszületett a 23 résztvevő közül a 3 győztes, vagyis:

Csige Dániel
Gál Gergő
Jánószky Máté

M.A.G.U.S.

Idén 4 csapat futott neki a kalandnak, melynek során a két évvel ezelőtti táborban megkezdett, epikus ívű modultrilógia záró epizódját játszhatták le a nevezők. Jutalmazottaink:

Legjobb csapat: Makka Team (többek között azért is, mert volt csapatnevük 😛 )
Legjobb veterán játékos: László Tibor (csapat: Makka Team, karakter: bárd)
Legjobb ifjú játékos: Enyedi Márton (csapat: Spanyol Inkvizíció, karakter: swaglord (varázsló))
Különdíjak: Cseresznye Ákos (díj: Mr. Assassins Creed; csapat: Mosómedve és társai, karakter: fejvadász (mortel)), Rusznák Péter (díj: Őrület; csapat: A lovag és a három tolvaj, karakter: tolvaj)

A Palinszky-díj, vagyis a jó szerepjáték mellé csatlakozó extrém balszerencsét és/vagy totális baklövéseket jutalmazó habszivacs-kocka ezúttal nem került kiosztásra!

A győztesek jutalma sem marad el, mellyel kapcsolatban a napokban személyesen illetve elektronikus úton tájékoztatjuk majd őket!

Nincs hozzászólás
Szólj hozzá!