Könyvtár
Auburn, 2063.05.14.
  • Közzétéve:
  • 2014. április 21.
  • Szerző:

    Mentálcsavar

  • Hozzászólások:

    0

Hangulatkeltő hír a játék valóságából

LeTroix frappáns választ adott Baricco tüntetésére

Auburn önkormányzata hatalmasat rúgott ellenzékébe. A Lone Star különleges egységei az ellenzéki Baricco által ma délutánra összehívott tüntetés kezdete előtt néhány perccel indították meg akciójukat a kerület legismertebb és érinthetetlennek tartott fasiszta szervezete ellen.

A Puritán követői név mindenki számára ismert, hiszen a saját egyenruhákat viselő, gyűlöletkeltő bőrfejűekkel nincs auburni, aki ne találkozott volna az elmúlt hetekben, hónapokban. A titkos gyűlését tartó, közel százötven fős tagság az összehangolt rendőrségi akcióval szemben közel egyórás tűzharc után adta meg magát, miután vezetőjüket, a Puritánnak nevezett William Despain fizikai adeptust rendőrségi mágusok rituálmágia felhasználásával hatástalanították.

Marches LeTroix, a kerület biztonságáért felelős polgármesteri hivatali referens akkor jelentette be az akció sikerét, amikor Baricco épp színpadra lépett volna. Ismeretlenek a tüntetés céljára felállított kivetítőre is közvetítették a bejelentést. Az ellenzéki képviselő beszédében a Puritán követőivel szembeni kormányzati tétlenségre kívánta volna felhívni a figyelmet, a bejelentés azonban megsemmisítette a tüntetést összetartó elégedetlenséget. Mire Baricco befejezte rögtönzött, erőtlenné vált beszédét, a tüntetők fele már úton volt hazafelé.

A rasszista szervezet tagjainak jelentős része összevont tárgyaláson, gyorsított eljárásban védekezhet, a vezetőket azonban külön eljárásban hallgatják meg. Az egyes tagokat különböző intézményekben, Auburn területén kívül őrzik, hogy ezzel is nehezítsék a letartóztatástól megmenekülő szimpatizánsokkal való kapcsolatteremtést.