Könyvtár
Auburn, 2063. 05. 11.
  • Közzétéve:
  • 2014. március 29.
  • Szerző:

    Mentálcsavar

  • Hozzászólások:

    0

Hangulatkeltő hírek a játék valóságából

Az alábbiakban olvasható négy olyan kivonat, mely a májusi közelmúlt eseményeit összefoglalja és rövidke csokorba szedi. Sok mindenre lehet belőlük következtetni, legfőbb képpen pedig arra, hogy Seattle legszennyezettebb, leginkább ipari negyedében is zajlik az élet…

Jól haladnak az általános fertőtlenítő oltások az auburni gyárakban

Az előre meghatározott ütemnél is gyorsabban haladnak az auburni gyári dolgozók IGHE-2 vírus elleni oltásával Dr. Eric Brickler auburni tiszti főorvos jelentése szerint. A tegnapi sajtótájékoztatón kiderült, már az alkalmazottak 56%-a részesült az ingyenes, kötelező oltásból és ezek 77%-a már családját is elvitte oltani a Kerületi Közkórházba. Az IGHE-2 vírusban a kerületben eddig négyen vesztették életüket és hetven beteget helyeztek karanténba a Kerületiben, akik mind a Federated Boeing gyári alkalmazottjai.

 

Meggyilkolt rendőr holttestére bukkantak

Brutális módon kivégzett Lone Star éjjeli járőr testére találtak rá a Flaming Geyser State Parkban tegnap éjjel. Az áldozatot halálra verték, majd visszaültették a kocsjába; a nyakába hét fecskendőt döftek. Claire Fowler, a Lone Star Auburn szóvivője szerint nem zárható ki, hogy a kivégzés üzenet a Lone Starnak, hogy szüntessék meg egy maffia-közeli kábítószer terjesztési lánc utáni nyomozást, amit természetesen ezek után különösen nem fognak megtenni.

 

Baricco utcára szólítja mindazokat, akiknek elege van a közbiztonságból

A jelenlegi polgármester, Zax Pound-Down ellenzékének vezetője, a demokrata Baricco felszólította mindazokat, akik nincsenek megelégedve Auburn, és elsősorban Sumner területének közbiztonságával, hogy nemtetszésüket egy közös demonstráción fejezzék ki. A felszólítás alapját a nyilvánosságra hozott kiadási mutatók és az éjszakai rendőrgyilkosság szolgáltatták, írta Baricco a hozzánk eljuttatott közleményében.

 

A Bowman Fémművek elleni akciót jelentett be a Sasszárny

A Sasszárny, egy elsősorban a Szelis-Síd Tanácshoz köthető, vancouveri székhelyű szélsőséges környezetvédelmi csoport, akiket egyre inkább terrorszervezetként tartanak számon, újabb akciót jelentett be a Federated Boeinggel kapcsolatban álló Bowman Fémművek ellen. „Ha a transzparensekre és az összegyűlt tömegre nem hallgattak, mikor a B7-es telepet építeni kezdték, úgy majd hallgatnak a tűz ropogására”, írja a Sasszárny közleménye.

 

(Lord Rufus)