Könyvtár
mentálcsavar vélemény tábor ficskovszky péter
Vélemények az eddigi táborokról
  • Közzétéve:
  • 2016. május 10.
  • Szerző:

    rhea

  • Hozzászólások:

    0

Idén komoly előnyhöz juthat az, aki vélemények megosztásának formájában segít nekünk a tábor hirdetésében. Nem csak olcsóbb lesz számára a tábor, de…

…a táborban a szokásos túlélőcsomag mellett ajándékkal is meglepjük. 🙂

Készüljetek, ahogy ígértük is: idén valóban odatesszük magunkat (és hűséges főgoblinunkat) a hirdetési időszakban is. Az idei első kihívás tehát: Töltsük meg együtt a szálláshelyet, mutassuk meg, hogy milyen elhivatott kalandozóvér csörgedezik ereinkben!

A tábori honlapra ennek szellemiségében hamarosan kihelyezünk egy népességszámlálót is,ami a jelentkezők számát fogja nyilvántartani és büszkén hirdetni. Addig pedig első véleményezőnknek ezúton is köszönjük szépen az eddigi részvételt és persze kedves-lelkes szavait – a teljes írás:

A Mentálcsavar Táborok számomra évek óta nyújtanak tartalmas kikapcsolódást a nyári szünetben. Szerintem a táborok nagyszerűsége abban rejlik, hogy sok hasonló témakörben tett próbálkozással szemben itt a központi hangsúly a társaságra lett helyezve. Alkalomadtán előfordul, hogy egy jó beszélgetést, egy pihentető vízibiciklizést, vagy egy közös főzést követően akaratlanul is becsúszik egy szerepjátékverseny. Ezeknek a tevékenységeknek a kiszolgálását a Tiszavirág kemping évek óta megfelelően végrehajtja, a szállás közvetlen közelségében leledző holtág optimális a játékoscsapat kedélyeinek lehűtésére egy-egy meleg taktikai helyzet megoldását követően. Mindenféle tréfát félretéve úgy gondolom, hogy egy hét kikapcsolódás egy jó kedélyű társasággal mindenki nyári programjában elfér, a Mentálcsavar Tábor pedig éppen ezt nyújtja.

/Ficskovszky Péter
Gyere Te is idei táborunkba, tapasztald meg a Mentálcsavarosok vendégszeretetét! Részletek a táborról VAGY Katt és jelentkezz! 🙂

Nincs hozzászólás
Szólj hozzá!