Könyvtár
Vélemények az eddigi táborokról: 4. rész
  • Közzétéve:
  • 2016. július 10.
  • Szerző:

    rhea

  • Hozzászólások:

    0

Negyedik véleményező írás 2016-os táborunkhoz: Novák Anna sorait olvashatjátok.

Mcs tábor „nem kocka” szemmel

vélemények11

2014 július 24-én kicsit félve ültem be a kocsiba… Ekkor indultam életem első Mentál Csavar táborába….

Hogy mitől féltem? A válasz akkor egyértelműnek tűnt: Mit fog csinálni egy szerepjáték iránt egyáltalán nem elkötelezett „kocka barátnő” négy napon keresztül az Isten háta mögött, egy csomó vadidegennel körülvéve, míg a barátja játszik?

Így a második táborom után, a harmadikra lelkesen készülve, azt kell mondanom, minden félelmem alaptalan volt. És ha benned, Kedves Olvasó bármilyen hasonló kétely merülne fel, meg kell nyugtassalak, ebben a helyben több lehetőség rejlik, mit azt én vagy bárki elsőre gondolná. Az előttem szólók már leírták ezeket, nem ismételném őket, inkább elmesélnem mit adott nekem az elmúlt két tábor.

Amit én kaptam azok élmények, pillanatok, barátságok. Hogy bármikor megszólal a „Nyári gyerekek”, a 2014-es tábor jut eszembe, ahogy kicsit még az előző este befolyása alatt robogunk befelé „Suzival” bevásárolni „Lúcra”…  A „Nézéséről meg a járásáról” a tavalyi tábor képei jönnek elő, mert míg csütörtök este a hideg rázott mindenkit tőle, addig vasár reggelre már a tábor egy része vígan dudorászta, ezzel a csapat másik felét az őrületbe kergetve 🙂 A tavalyi éjszaki túra, ami ettől jobban nem is sikerülhetett volna, örök élmény mindannyiunknak, pedig igazából menni sem akartam… A világmegváltó beszélgetések egy pohár „borosbor” mellett hajnalig. „Bangezni” sokan, vagy még ettől is többen, csak ülni a parton és a vizet bámulni, röpizni, mikor az egész tábor a vízben van, és még sorolhatnám ezeket az apró pillanatokat.

Arra a pár napra kiszakadhatunk a mindennapok monoton sodrásából, és ha ugyan Ynevig nem is utazok, csak Tiszalúcig, de nem érzem, hogy kevesebb élménnyel gazdagodnék, mint a többi kalandozó.

Nincs hozzászólás
Szólj hozzá!