Könyvtár
Tizenhatodszorra is új
  • Közzétéve:
  • 2014. március 24.
  • Szerző:

    Mentálcsavar

  • Hozzászólások:

    0

Szóval ezzel is megvolnánk – lement és kiértékelésre, lezárásra került a XVI. Mentálcsavar Találkozó. Félszáz játékos, nyolc csapat, mesélők és négy pontozó segítettek megvalósítani és fantasztikus élménnyé varázsolni a 2014. év első nemzeti ünnepének napját.

1452176_763467147004425_413305916_n

Mindehhez pedig méltó köszönetnyilvánítás illeti a Benedek Elek Könyvtárat is, akinek vezetői szokatlan, de örömteli rugalmasságról és bizalmasságról tettek bizonyságot, amikor a könyvtár zárvatartási idejében is átadták nekünk az épület helyiségeihez vezető kulcsokat, s hagytak minket szabadon garázdálkodni a könyvsorok között. Reméljük, nem bánták meg 🙂

Ahogy általában szoktuk, ezúttal is készítettünk egy összegzést a verseny díjazottjairól, amely listát itt is közlünk; a játékaikról a klub Facebook-oldalán olvashattok részletesebben.

SAM_1411

Legjobb mesélő ::: Uno (csapat: Mágikus Pokemon)

Egyéni díjasok

   Legjobb játékos ::: Kovács András (Éjhozók, mesélő: Bea)

   2. legjobb játékos ::: Berényi Attila (Makka Team, mesélő: Ash)

   3. legjobb játékos ::: Enyedi Marci (Spanyol inkvizíció, mesélő: Durien)

Csapatdíjasok

   Legjobb csapat ::: Mágikus Pokemon (5 fő, mesélő: Uno)

   2. legjobb csapat ::: Susogó Aquir (4 fő, mesélő: Csige)

   3. legjobb csapat ::: Z (4 fő, mesélő: Krizz)

Palinszky-díj ::: Ricsi (Kitáruló Világ, mesélő: Fekusz)

Különdíjasaink

Szabó Ádám (Keleti Krónikások, mesélő: Sanyi)

Lóska Ádám (Z, mesélő: Krizz)

Piros Róbert (Éjhozók, mesélő: Bea)

Gratulálunk nekik!

SAM_1414

További különlegessége a versenynek – mindig meg tudtok lepni minket valamivel -, hogy egyik csapatunk képregényes előtörténettel készült, melyet szíves engedelmükkel meg is osztunk veletek. Ha a Facebookon nem láttátok, álljon itt a link a dokumentumhoz!

Ezen felbuzdulva gyorsan fel is töltöttük az összes többi beérkezett előtörténetet a honlapunkra, amit pedig itt érhettek el!

A képekkel kapcsolatban
Csináltunk néhány képet, amikor épp nem kávét, csipszet, üdítőt, modulinfót hoztunk-vittünk. Nézzétek meg a versenyen készült képek galériáját is! Elérhetitek, ha ide kattintotok!

SAM_1388

 

Nem maradt más hátra, mint hogy még sok ilyen versenyt, még sok fantasztikus játékot kívánjak mindannyiunknak! Legkésőbb szeptemberben találkozunk!

(Lord Rufus)