Könyvtár
Mentaltwist Monthly február
  • Közzétéve:
  • 2014. február 4.
  • Szerző:

    Mentálcsavar

  • Hozzászólások:

    0

Ismét eltelt egy hónap, idei második rendezvényünk is lezajlott – köszönjük a részvételt és a véleményeiteket! 🙂

tibimentálcsavar

Idei második klubnapunkon három kis csapat verődött össze; egy Catan telepeseivel játszó társasjátékos és két szerepjátékos (D&D és MAGUS) csoport született és kalandozott szombaton. Köszönjük a részvételt (és mint mindig, a könyvtárnak a csodás helyszínt), örömmel olvastuk a pozitív tapasztalatokat, benyomásokat. Íme néhány résztvevői vélemény és fénykép az eseményről:

Tibi: A könyvtár sokkal jobban passzol a szerepjátékhoz, mint bármi más amit eddig próbáltam (a saját lakást leszámítva, ami ugye mindent visz), hiszen a csönd és a hely szellemisége segít hogy senki ne zökkenjen ki a játék során a felvett szerepből. Nekem külön élmény volt hogy új emberekkel játszhattam, mondjuk úgy: “frissítőleg hatott” az, hogy nem a megszokott arcokat, viselkedéseket tapasztaltam a játék során.

Rocó: A könyvtári környezetet nagyon is ideálisnak találtam a szerepjátszásra vagy akár a társasjátékra is, mivel a zavaró tényezők teljesen minimalizálva vannak, így a játék élvezhetősége is nagyot javult. Arról nem is beszélve, hogy ha esetleg nem ugyanazt játszanánk, mint a barátaink akkor is megvan az a nyugodt és kellemes légkör, ami biztosítja a szórakozást.

Anti: Nagyon jól éreztem magam, ugyanis már elég régen nem volt alkalmam RPG-zni. D&D-hez meg még annál is régebben volt szerencsém.

Így kifejezetten örültem a lehetőségnek. Főleg mert a jó társaság és a humor ezúttal sem maradt el. Kaland közben természetesen a jobbnál jobb szóviccek most is megjelentek, valamint a kiritkus balsiker dobások is éredekes szituációkhoz vezettek.

Éljenek a alig élőhalott, félméteres hóban polóban cammogó, majdnem zombi városlakók… XD

Zsani: Sziasztok! Köszi, hogy minket is befogadtatok és segítettetek! Nagyon élveztük a játékot, izgalmas egy másik világban járni-kelni. Őszintén, nekem vagy két nap kellett, hogy kiszálljak a karakterem bőréből, és visszatérjek a saját világomba.

Anita: Köszönjük a lehetőséget, hogy részt vehettünk! Nagyon jól éreztem magam. Eleinte tartottam az eseménytől, mert nem ismertünk senkit és még a játékot sem próbáltuk soha, de mindenki nagyon segítőkész és barátságos volt. A remek hangulatot kitűnően jellemezte a fel-felharsanó nevetés is. Izgalmas volt átélni, ahogy a mese életre kel a képzeletünkben. Azóta el is kezdtem olvasni, egy a M.A.G.U.S. világában játszódó könyvet. Várom a következő alkalmat.

SAM_1288

Pisti: Szerintem is kifejezetten jó ötlet egy könyvtárban játékot rendezni, mert én is egyetértek azzal, hogy a nyugodt környezet segít mindenkit abban, hogy jobban beleélje magát a kalandokba. Ráadásul ha a könyvtár kisebb, mint az Újkerti is, akkor még jövés-menés sincs A játékkal kapcsolatban: vártam már, hogy a vizsgaidőszak végefelé ki lehessen végre kapcsolni egy kis MAGUS-sal, az pedig külön élmény, hogy 3 új rajongót szerezhettünk a játéknak. És habár nem sikerült befejezni, de ha minden igaz, következő alkalommal erre is sor kerül.

Fiúk, lányok (mert igen, nagyon sok lány volt az eddigi statisztikákhoz képest, külön örömünkre 🙂 ) nagyon örültünk nektek, találkozzunk legközelebb is, március elsején! Addig itt a teljes galéria sok-sok képpel (Ági, Niki és Rufus készítésében, köszönjük ezúton is!) és lehet jelentkezni a következő alkalomra is ITT!

(rhea)