Könyvtár
Második hangulatkeltő hír
  • Közzétéve:
  • 2010. október 27.
  • Szerző:

    Mentálcsavar

  • Hozzászólások:

    1

Újabb szerződést bukott a Lone Star Security Services
2055. 06. 12.

Újabb létesítmény utasította el a Lone Star Security Services ajánlatát a biztonsági szolgálatának ellátására. A korábbi Imperium Romanum nevű, februárban csődöt jelentett szórakozóhelyet a Lone Star helyett az Eagle Security óvja az illetéktelen behatolóktól és a rendbontástól. A klub új tulajdonossal, új dizájnnal és a sokat mondó Sex Legend névvel csábítja jövőbeli vendégeit falai közé. A Sex Legend megvásárlója és üzemeltetője, a pornóiparban legendának számító Anatolia Hesse kérdésünkre így indokolta döntését:

“A Sex Legendnek nincs szüksége olyan mereven gondolkodó fakabátokra, akik nem csak olyan fatökűek, hogy azt nem veszik észre, ha egy ötcsillagos hotelből felröppenő sétahelikoptert egy civil tetőről felröppenő félkatonai változat vesz üldözőbe és lő szitává, de ráadásul híresen rossz az alkalmazottainak önmérséklete és értékrendje. Az Eagle Security fejével, Jan Eagle-lel viszont már régóta ismerjük egymást és katonásan szilárd jellemnek ismerhettem meg, akinek erkölcseit és elveit mintha gyémántból öntötték volna, mely tulajdonságot megköveteli az alkalmazottaitól is. Ez számomra épp elég garancia, mivel a botját és pisztolyát, úgy hiszem, bárki megtanulhatja használni, gerincet viszont nagyon nehéz növeszteni annak, aki korábban csigának képzelve magát csúszómászóként élt az utcán.”

Reméljük, hogy Hesse kisasszony később sem bánja meg döntését, melynek eredményeként kétéves szerződést kötött az Eagle Security-val, amely a Sex Legend tervezett megnyitásakor, július első éjszakáján lép életbe.

(Patrick Thurman)

(Lord Rufus)

Egy hozzászólás
Taxen

2010-10-29 21:00:20 Válasz

Análtólia 😀

valószínűleg ő is tudja használni Jan Eagle botját…:)

Szólj hozzá!