Könyvtár
játékismertető cover d20
Játékismertető: Crab Truckers
  • Közzétéve:
  • 2015. október 9.
  • Szerző:

    A Spanyol Inkvizíció

  • Hozzászólások:

    0

Klubhelyiségünkben számos szerepjátékot megtaláltok és kipróbálhattok, melyek között külön gyűjteményben várnak a könnyen és gyorsan tanulható és elkezdhető egyoldalas szerepjátékok. A gyűjtemény egyes darabjainak bemutatására A Spanyol Inkvizíció ügynökei vállalkoztak.

Lássuk a legújabb bemutatót:

Vagyis teljes nevén  Big Mutherfuckin’ Crab Truckers…

Volt valaha olyan érzésetek hogy szeretnétek óriási kamionsofőr rákokkal játszani, akik úrnőjük kegyeiért szállítanak árukat a nagy pusztán keresztül? Igen? Akkor már ketten vagyunk! És most egy Myles nevű embernek és barátjának köszönhetően megtapasztalhatjuk, hogy milyen ráksofőrök lennénk mi.

A játékban négy fajta rák létezik (vezető, harcos, emelő és egyéb) de mindegyiknek egy célja van, hogy eljuttassák az árut a célba. Hogy miért is, mert Rák istennő azt mondta, azért!

Amit ezekről a rákokról tudni kell, hogy hatalmasak! Átlag 150 kg egy ilyen bestia és gigászi ollóik vannak. De ez kell is nekik mivel az útjuk tele van veszéllyel és nem akarod tudni, hogy mi lesz, ha azok a kávéfőzők nem érnek célba!

Rákjaink D8-akat használnak méghozzá kettőt hogy miért? Mert Myles így akarja, és azért mert a Rák istennő ezt mondta neki! Szóval gurítsad azokat a kockákat!

Kinek lehet ezt ajánlani? Mindenkinek!

Ezt meg kell tapasztalni!

Nincs hozzászólás
Szólj hozzá!