Könyvtár
IV. Mentálcsavar Tábor – Táborsegítői pályázat
  • Közzétéve:
  • 2010. június 18.
  • Szerző:

    Mentálcsavar

  • Hozzászólások:

    0

Elkészült az ígért pályázati adatlap, az alábbi linket használva letölthetitek azt.

Fontos tudnivalók:

Beadási határidő: 2010. június 21. (éjfél) – csak az eddig a mentalcsavar@gmail.com címre beérkező pályázatokat áll módunkban elfogadni.

Táborsegítői feladatok:

–          Szervezők segítése az általuk kért módokon (emberek koordinálása, túravezetés vagy annak segítése, túrára előadás készítés a tájról, táborhely és táborlakók felügyelete… stb.)

–          Étkeztetésben segítség (kaja elkészítésében, a szakácsok segítésében, tálalásban, ellenőrzésben

–          Táborlakók összegyűjtése adott esetben valamilyen hír bejelentése, eredményhirdetés előtt

–          Szállások ellenőrzése az első és utolsó napokon, hogy minden úgy maradjon, ahogy mikor érkeztünk volt

–          Első napon a tábor megnyitásában segítség, a tábor megnyitóján rövid bemutatkozás mint táborsegítő, utolsó napon a távozás segítése

–          Tábor közben esetleges kérdések a megfelelő szervezőhöz való irányítása

–          Egyéb felmerülő feladatok

Ez a hosszú lista nem azt hivatott jelezni, hogy a felsorolt feladatok mindegyikét egy főnek kell ellátnia, hanem azt, hogy ezeket megosztva egymás között a négy embernek azért lesz bőven feladata. Szükség esetén pedig erre a tábor szervezői emlékeztetni is fogják a segítőket, akik segítségükért kedvezményes áron érkezhetnek a táborba. Rájuk a Táborszabályzaton kívül az a kitétel is vonatkozik, hogy velük adódó gond esetén (pl. az ígért segítség teljes elmaradása és figyelmeztetés ellenére is az ígértek be nem tartása, felelőtlenség az elvégzett feladatok során… stb.) kénytelenek leszünk távozásra vagy a teljes összeg kifizetésére kérni őket. Reméljük természetesen, hogy ilyenre nem kerülhet sor, de ennek elkerülése véget kérünk minden kedves jelentkezőt, hogy csak akkor töltse ki és adja be ezt a pályázati lapot, ha valóban szeretne segíteni nekünk és úgy érzi, hogy képes is lesz gond vagy bármilyen kellemetlenség nélkül teljesíteni az ígérteket.

A jelentkezők adatlapjait a tábor szervezői bírálják el és az indoklásban leírt szociális okok és a vállaltak arányában határozzák meg a kedvezmény mértékét és a nyerteseket. Minden pályázót e-mailben vagy külön kérésre telefonon is értesítünk a pályázatok leadási határidejétől számított 3 napon belül.

Az adatlap elérhető:

https://docs.google.com/Doc?docid=0AX43s9r7m_CAZGNqbjVmZ2hfM2Q3ZDI1Mmhy&hl=hu

(rhea)

Nincs hozzászólás
Szólj hozzá!