Könyvtár
IV. Mentálcsavar Tábor – módosított, végső kiírás
  • Közzétéve:
  • 2010. június 16.
  • Szerző:

    Mentálcsavar

  • Hozzászólások:

    0

Helyszín: Siroki Vár-Camping

Időpont: 2010. július 12-18

Ár: 14.000 Ft

A Vár – Camping egy családias, nyugodt kemping, gyönyörű kilátással – közvetlenül a siroki vár lábánál. Faházaikban (2-4-5-6 ágyas) 45 fő részére tudnak szálláslehetőséget biztosítani.


A sátorral, lakókocsival érkező vendégek részére áramvételi lehetőséget biztosítanak.

Tisztálkodás: a közös vizesblokk férfi és női részlegében 2-2 zuhanyzó, 3-3 mosdó és WC-k állnak rendelkezésre.

Főzési lehetőséget adott: a vizesblokk épületének egyik felében oldalról nyitott, fedett szabadkonyha áll a vendégek rendelkezésére. Berendezések: tűzhelyek, mosogatók, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény. Főzőedényeket is tudnak biztosítani korlátozott számban. A bográcsozáshoz és nyársaláshoz kialakított tűzrakó helyek vannak, illetve kétféle bográcsot is tudnak adni.

Saját Terasz – Éttermükben mintegy 50-60 fő tud egyidejűleg kényelmesen étkezni. A reggelitől a vacsoráig minden napszakra vonatkozó étel szerepel a kínálatban. Nyitvatartás: reggel 7-től este 7-ig, vagy igény szerint tovább.

Pinceborozójuk 20-25 férőhelyes, itt környékbeli borokat lehet megkóstolni, fogyasztani. A borozó nyitott, “záróra” után is elidőzhetnek ott a vendégek.

Parkolás a kemping területén megoldott; buszok pedig a kemping melletti saját parkolóban állhatnak meg.

FIGYELEM! A tábor büféjében hajlandóak bármilyen italt beszerezni számunkra. Ezért, amennyiben valakinek volna igénye italra, azt arra kérjük, hogy LEGKÉSŐBB a tábor előtt egy héttel tudassa velünk rendelését!

Az alábbi linken az érdeklődők találhatnak képeket a helyszínről:

http://www.var-camping.hu/galeria

Árak

Faház – 7 nap/6 éjszaka, szállás és napi két étkezés (egy hideg és egy meleg, kivéve az első és utolsó napokon, mikor csak egy-egy) és díjazás – 14.000 Ft (a szállás ára 1500 Ft/fő/éj, ehhez járul az étkezések ára (150+200 Ft/fő/nap és a díjazásra beszedett összeg)

Sátor – 7 nap/6 éjszaka, szállás és napi két étkezés (egy hideg és egy meleg, kivéve az első és utolsó napokon, mikor csak egy-egy) és díjazás – 11.000 Ft (a szállás ára 500 Ft/fő/éj + 500 Ft/sátor/éj, ehhez járul az étkezések ára (150+200 Ft/fő/nap és a díjazásra beszedett összeg)

Nem teljes táborra való jelentkezés esetén az árakat a szervezőkkel kell külön egyeztetni!

Jelentkezési határidő: június 20. (előleg: 7000 Ft/fő – kivéve előzetes egyeztetés alapján)

A tábor ügyes bajos ügyeinek intézésére tábor segítői pályázatot fogunk kiírni 3-4 fő részére. A pályázat lehetővé fogja tenni, hogy az azt megnyerők olcsóbban jöhessenek a táborba, cserébe pedig a teljes tábor ideje alatt segédkezzenek a szervezőknek. Részletek a napokban, a blogon!

(rhea)

Nincs hozzászólás
Szólj hozzá!