Könyvtár
I. Töltőtroll Pályázat – eredmények
  • Közzétéve:
  • 2010. november 7.
  • Szerző:

    Mentálcsavar

  • Hozzászólások:

    0

Kedves nevezők, érdeklődők, olvasók és szavazók!

A tegnapi napon sor került a várva várt eredményhirdetésre, melyet már annyi ideje várhattatok. Noha a zsűri átfogó értékelésére, az elhangzott beszédekre és a pályázat értékelésére még váratnánk Titeket a megfelelő mennyiségű anyag beérkezéséig, a nyertesek neveit már most közzé tesszük, hogy erre ne kelljen már tovább várakoznia azoknak, akik nem lehettek személyesen jelen.

A nyertesekről tehát:

első helyezést ért el Novák Gábor Mókár jazz című írásával,

második helyen Peter T. Sinclair Westside story című műve végzett,

harmadik helyre pedig Zsibriki Vörös Józseftől a Rókavár került.

A közönségszavazást Papp Valéria nyerte, A kék rózsa mérge címre hallgató írásával.

Ezúton is gratulálunk a győzteseknek. Meg kell jegyeznem, hogy a végső döntés meghozatalát hosszabb vita előzte meg, hiszen több mű is megütötte azt a színvonalat, melyet az első három helyre juttatott műtől vártunk el. Pontosan ezért nem érdemes elkeseredni, máskor is lesz esélye minden tehetséges írónak megcsillogtatni képességeit. Mivel a zsűri minden tagjától rövid szöveges értékelést is kértünk, minden pályaműhöz fűzött személyes meglátást (különös tekintettel a szakmai zsűri véleményére) el fogunk küldeni egyenként mindőtöknek a már megszokott módon. Mivel ez, és az eredményhirdetés egyéb anyagainak feldolgozása nem kevés időt és kitartást igényel, így türelmeteket kérjük – terveink szerint legkésőbb két héten belül itt meg tudjuk jelentetni az átfogó értékelést és elküldeni mindenkinek a saját művéről született véleményeket.

Addig is felhívom figyelmeteket az eredményhirdetésről megjelent két másik cikkre – Töltőtroll a Gólem Művekben és Töltőtroll és Cantina – valamint arra, hogy a beérkezett pozitív véleményekre és építő jellegű kritikákra való tekintettel minden valószínűség szerint hamarosan a második Töltőtroll Pályázat keretein belül várhatjuk majd műveiteket. Addig is köszönjük a részvételt és segítségeteket oly sok mindenben – reméljük még sok alkotással találkozhatunk az eddigi nevezők vagy a később bekapcsolódók tollainak nyomán.

Üdvözlettel,

Kis Andrea

(rhea)

Nincs hozzászólás
Csernus M. Júlia

2010-11-07 20:20:48 Válasz

Gratulálok a győzteseknek!
Sajnálom, hogy nem lehettem ott, a munkám nem engedte.
Magam részéről köszönöm a lehetőséget, valamint a zsűri munkáját!
További sok sikert kívánok mindenkinek a jövőben!

dan Doren

2010-11-24 19:07:19 Válasz

Sziasztok!

Bocsánat, hogy megkésve, de köszönöm én is lehetőséget és a zsűri munkáját!
Kedves Júlia, szintén sok sikert és kitartást kívánok elkövetkezendő írásaidhoz!

Üdv: Zsibriki Vörös József

U.i: sajnálom, hogy nem lehettem ott a díjkiosztáson, jó buli lehetett!

Szólj hozzá!