Könyvtár
Helyszínelők Tiszalúcon
  • Közzétéve:
  • 2016. május 3.
  • Szerző:

    Mentálcsavar

  • Hozzászólások:

    0

Szóval kaptunk egy meghívást május 1-re a tiszalúci kempingből, hogy nézzünk le megünnepelni ott az anyák napját és beszéljük meg, hogy s mint lesznek a tábori változások. Megtörtént…

Ahogy az epikus ill. horror történetek kezdődnek: senki nem készíthetett fel bennünket arra, amit ott találtunk.

Előre jelzem, akár csúnya kifejezések is bekerülhetnek ebbe a jelentésbe… mert hát bassza meg, csutkáig leégett az egész ház, ahol tavaly a Mentálcsavar táborozott.

Ízlelgessétek… leégett. Mindenestül.

 

A táborban tavalyelőtt ősszel kezdődött az építése aztán 2015 tavaszán be is fejeződött. Mi húszan voltunk az első valóban nagyobb társaság, akiket ott szállásoltak el.

Aztán pár, alig nagykorú srác úgy gondolta, a szemetet, beleértve a műanyag palackokat és mindenféle mást is, a kályhában érdemes elégetni majd, amikor már úgysem ég semmi, szépen el lehet húzni. Alig mentek el, egy óra sem telt belé, már lángolt az épület. A pala és a fenyő sem nagyon tűzállók, de mondjuk a műanyagnak sem nagyon tett jót a tűz. Az oltás során már egyértelmű volt, hogy nem tudják megmenteni az épületet – így a közvetlen szomszédságában lévő másik, régebbi tábori ház megóvására koncentráltak.

Nyilván nincs biztosítás, mert miért lenne, az embereket meg már elengedték, szóval nem tudnak rájuk terhelni semmit, kivéve talán néhány ízes tiszavidéki átkot.

 

Szóval úgy döntöttünk, segítünk, ahogy tudunk és felajánlottuk, hogy amennyire tőlünk telik, kurva sokan elmegyünk és nagyon jól fogjuk érezni magunkat idén is!

A helyieknek tetszett az ötlet, pár dolgot még leegyeztettünk és mikor eljöttünk, megerősítettek, hogy már alig várják a júliust… Hát még mi!

 

A tábornak is csinál(t)unk saját honlapot, itt keressétek majd a részletes infókat – már ha az itt elérhető Facebook eseménynél többet szeretnétek tudni! (Infók hamarosan; egy biztos, idén számítunk minden kalandozónkra a tábor megtöltésének érdekében!)

 

Parancsoljatok, egy-két fénykép:

Nincs hozzászólás
Szólj hozzá!