Könyvtár
Első hangulatkeltő hír
  • Közzétéve:
  • 2010. október 20.
  • Szerző:

    Mentálcsavar

  • Hozzászólások:

    0

Katonai helikopterek a Pálmafa koronáján
2055. 07. 22.

Az ötcsillagos, húszemeletes belvárosi Pálmafa Hotel járműparkját harci feladatok ellátására is alkalmas helikopterekkel bővítették. A nagy cégektől való függetlenségéről híres szálloda, mely több, később meghatározó jelentőségű konferenciának is helyt adott eddigi fennállása során, az utóbbi három nap alatt két Sikorsky-Bell Stinger és egy ATT Rache gépet vásárolt kétszázezer nujen befektetésével. A szálló járművei között eddig csak páncélozott személy- és luxusautókat, a Washington tavon való sétahajózást szolgáló luxusmotorcsónakokat és két személyszállító helikoptert találhattunk – a szálloda tanácsa most úgy találta, hogy ideje komolyabb fegyverzettel bővíteni az ezek mellé biztosított védelmet.

Olvasóink bizonyosan emlékeznek még, hogy a Pálmafa egyik vendégét, John William Uyut, a Wuxing New York Inc. ügyvezető igazgatóját a hotel szállítógépével együtt az Ace of Spades nevű bűnszervezet terroristái semmisítették meg a Belváros légterében június 4-én.

Zachary Olson, a Pálmafa biztonsági főnöke az intézkedéssel kapcsolatos sajtótájékoztatón ezt mondta: “A Pálmafa Hotel nem engedheti meg, hogy vendégei, akik éjszakánként akár ötezer nujent is kifizetnek egyes lakosztályokért, hasonló támadások áldozatává váljanak a későbbiekben.” Kérdésünkre, hogy kik fogják irányítani ezeket a gépeket, elmondta: “A helikopterek fenntartására fordított összeg többszöröse illeti meg azokat a pilótákat, akik a szálloda alkalmazásában a gépek vezetését elvégzik. Ezek egytől egyig kiváló képességű, katona múlttal rendelkező pilóták a lehető legkiválóbb referenciákkal.”

Sajtótájékoztatóját így fejezte be: “Kizártnak tartjuk, hogy a jövőben a június 4-ihez hasonló támadás sikeresen legyen végrehajtható vendégeink ellen.” Őszintnén reméljük, hogy így lesz.

(George Santiare)

(Lord Rufus)

Nincs hozzászólás
Szólj hozzá!